dilluns, 9 de desembre de 2019

Agenda de desembre
ACTIVITATS DE DESEMBRE

Dissabte 14 de desembre a les 11 h
Ruta literària Les Barcelones de Manolo, itinerari que recorre Barcelona a partir de l’obra de Manuel Vázquez Montalbán. A càrrec de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia

Dimarts 17 de desembre a les 18 h 
Si t’agrada la lectura i la creació audiovisual, aquesta activitat t’encantarà: Com fer un booktrailer? Vine acompanyat dels teus amics i inicieu-vos en aquesta aventura audiovisual i creativa. Per a joves de 12 a 18 anys. A la sala gran del Castell.

Dijous 19 de desembre a les 17.30 h
Conte per a nadons, Contes amb olor de cel blau, a càrrec de Sherezade. Un viatge a través dels sentits. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia

Divendres 20 de desembre a les 18 h
Hora del conte especial de Nadal amb el conte La felicitació, a càrrec dels Contents Cantem Contes Cantant. Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Hi esteu tots convidats!CLUBS DE LECTURA

Club de lectura dels Barrufets
Trobada del Club de lectura dels Barrufets, amb la lectura de La caputxeta lectora, de Lucy Rowland i Ben Mantle. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimarts 3 de desembre a les 18.30 h 

Club de lectura fàcil 
Trobada del Club de lectura fàcil, amb la lectura Onada de calor, de René Appel.
Organitza: Biblioteca i Servei Local de Català.
Dimecres 18 de desembre a les 11.30 h 

Club de lectura dels Buscallibres 
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre escollit. Aquest mes, l’Enciclopèdia misteriosa dels éssers diminuts, d’Alicia Casanova i Fernando Falcone. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimecres 18 de desembre a les 18.30 h

Club de lectura d’adults
Reunió mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes, El Senyor de les mosques, de William Golding. A la sala gran del Castell.
Dissabte 21 de desembre a les 11 h


Inscripcions obertes per al Curs d'escriptura bàsic per a dones, amb motiu de la 10ª edició del Premi literari Delta. Un taller d’escriptura per tal d’oferir formació en escriptura creativa per a dones majors de 18 anys. A càrrec de Laia López Manrique.
Dies 7, 14, 21 i 28 de març i 4 i 18 d’abril a la Biblioteca. Horari: de 10 a 12h.