Recomanacions infantils


Un paseo por el barrio 
Gamille Garoche

Acompaña al gato a recorrer este hermoso barrio.
En este divertido y encantador libro, el lector es invitado a seguir a un gato en su camino a... ¿adónde se dirigen? Junto a tres cachorritos, recorrerán las diferentes calles descubriendo la librería, la pescadería, la panadería... todos los secretos del barrio. Bellamente ilustrado por Camille Garoche, conocida por su elegante estilo, cada página está llena de detalles y solapas por descubrir. Y al final, detrás de una gran solapa, ¡una gran sorpresa!

Què en fas, d'un problema?
Kobi Yamada i Mae Besom

“Per a què serveixen els problemes? Ens repten, ens modelen, ens empenyen i ens ajuden a descobrir la nostra fortalesa, valentia i capacitat. Encara que no sempre els vulguem, els problemes ens podem transformar de maneres inesperades. Aleshores, què en faràs, del teu problema? La decisió és només teva”.

Kobi Yamada (text) i Mae Besom (il.lustracions) ens expliquen la història d’un nen que té un problema
Tíroli píroli pop!o la vida ha de ser més que això
Sendak, Maurice

Tíroli píroli pop! explica les peripècies de la gosseta Jennie, que tenia tot allò que podia desitjar una mascota però, sense saber molt bé perquè, decideix abandonar la casa on viu, tota envoltada de comoditats que li eren alienes. Sospita que fora d'aquella llar deu haver-hi una vida més interessant i decideix emprendre un viatge ple d'aventures, provar noves experiències i complir el somni de convertir-se en primera dama del Teatre Mundial de la Vora del Foc.