dilluns, 30 de desembre de 2019

AGENDA GENER

ACTIVITATS DE GENER

Divendres 17 de gener a les 18 h
Hora del conte amb Els músics de Bremen, a càrrec dels Contents Cantem Contes Cantant. Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Dimecres 22 de gener a les 17.30 h
Conte per a nadons L’hora del bany, a càrrec de Cia Patawa. Què divertit és banyar-se si ho convertim en un joc! Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.


CLUBS DE LECTURA

Club de lectura dels Barrufets
Aquest mes, amb la lectura Història d'un arbre, de M.Angels Gardella. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimarts 14 de gener a les 18.30 h

Club de lectura fàcil 
Trobada del Club de lectura fàcil, amb la lectura de Pilar Prim, de l’autor Narcís Oller. Organitza: Biblioteca i Servei Local de Català.
Dimecres 22 de gener a les 11.30 h 

Club de lectura Els Buscallibres
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre escollit. Aquest mes, Princesa dragón, de David Wiesner. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimecres 29 de gener a les 18.30 h

Tertúlia amb Alejandro Palomas
Aquest mes, amb la lectura d’Una mare, d’Alejandro Palomas. Comptarem amb la presència destacada de l’autor, podreu conèixer i conversar amb ell, parlant del seu llibre. A la Sala gran del Castell.
Dissabte 18 de gener a les 11 h


Del 15 al 21 de gener al vestíbul de la Biblioteca 
Exposició “Interdependents, corresponsables”, per conèixer l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible i els ODS, basat en els treballs de recerca d’estudiants de batxillerat.