Recomanacions juvenils

Nevermoor. Las pruebas de Morrigan Crow:
Jessica Towsend

Morrigan es una niña ocurrente y carismática con unos horribles padres que no le hacen ningún caso. Aunque eso no es lo peor, porque arrastra una maldición que la condena a morir antes de cumplir los once años. Pero eso no va a ocurrir puesto que la vigilia de su décimo primer cumpleaños alguien la secuestra y se la lleva a Nevermoor (un Londres paralelo), donde deberá superar cuatro pruebas si quiere estar entre los elegidos. El problema es que ya no podrá regresar jamás ya que sólo escapa a la muerte si se queda en Nevernoor.

La noia invisible 
Blue Jeans

L’Aurora Ríos és invisible per a gairebé tothom. Els esdeveniments del passat han fet que s'aïlli del món i que amb prou feines es relacioni. Als seus disset anys no té amics i està farta que la gent  del poble parlin a la seva esquena. Una nit de maig la seva mare no la troba a casa quan torna de la feina. No és l'habitual. L’Aurora apareix morta l’endemà al matí al vestuari del seu institut, el Rubén Darío. Té un cop al cap, i al costat del cos hi han deixat una brúixola. Qui és el responsable d'aquest terrible esdeveniment? 

La Julia Plaza, companya de classe de la noia invisible, està obsessionada per trobar la resposta. La seva gran intel·ligència i la seva memòria prodigiosa li serveixen per completar el cub de Rubik en cinquanta segons o ser invencible jugant als escacs, però podrà ajudar els seus pares en la resolució d'aquest enigma? La seva mare, l’Aitana, és la forense del cas, i el seu pare, el Miguel Ángel, el sergent de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil encarregat de la cerca. La Julia, al costat del seu inseparable amic Emilio, un noi molt particular amb una mirada inquietant, tractarà de fer tot el que estigui a les seves mans perquè l'assassinat de l’Aurora Ríos no quedi impune.

Aconseguiran esbrinar qui és l'Assassí de la Brúixola i què hi ha darrere d'aquesta estranya mort?