dilluns, 25 de març del 2019

Agenda d'Abril




Divendres 5 d’abril a les 18 h
Laboratori de lectura Pim Pam Pomelo, activitat de l'Hort a la Biblioteca. Per a famílies amb infants de 4 a 9 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 6 d’abril a les 11 h 
Entrega de premis del concurs de microcontes de primavera. Amb la col·laboració del Taller municipal de Música de Pallejà. A la sala d’actes del Castell.

Dimecres 10 d’abril a les 17.30 h 
Conte de nadons La lluna a la finestra, a càrrec de Sherezade, un espectacle de contes, llums i ombres. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Divendres 12 d’abril a les 18 h
Activitat de còmic 25 anys de manga, a càrrec d'Oriol Estrada. S’inclourà un sorteig de quatre exemplars de manga entre els participants. Per a tots els públics. A la Sala Polivalent de la Biblioteca.

Dimarts 23 d'abril 
Parada de Sant Jordi a la Plaça major i taller de punts de llibre de les 18 a 20h.

Dijous 25 d’abril a les 17.30 h
Conte de nadons La llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Llim Les Rovires. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Divendres 26 d’abril a les 18 h
Hora del conte especial de Sant Jordi, Princeses, dracs, cargols i altres animalons, a càrrec de Cia Patawa. Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca. 



LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura dels Barrufets         
Aquest mes, amb la lectura del llibre Les tres llegendes de Sant Jordi, d’Eva Sans i Montse Balada. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimarts 2 d’abril a les 18.30 h 
                                
Club de lectura fàcil 
Trobada del Club de lectura fàcil, amb la lectura de Mar i Cel, d’Àngel Guimerà. Organitza: Biblioteca i Oficina de Català.
Dimecres 24 d’abril a les 11.30 h 

Club de lectura d’adults
Reunió mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes, El Palacio de la luna, de Paul Auster. A la sala gran del Castell. 
Dissabte 27 d’abril a les 11 h

Club de lectura Els Buscallibres 
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre triat. Aquest mes amb Orson y el bosque de las sombras, d’Antonio Lozano. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimecres 24 d’abril a les 18.30 h