dilluns, 4 de març del 2019

Agenda de Març








Dimecres 1 de març a les 18 h
Conte Explica’m un carnestoltes, a càrrec de Moi Aznar i, a continuació, Festa de disfresses. Veniu disfressats a gaudir de la festa! Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Divendres 8 de març a les 17.30 h
Sons per a nadons, massatges especials per a nadons amb so i música, a càrrec d’Alquímia musical. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia

Dimecres 13 de març a les 18.30 h
Presentació del llibre El jurament, de Sílvia Romero, amb la intervenció de la filòloga Aurora Giménez. A la sala d’actes del Castell.



Dilluns 25 de març a les 18 h
Acció poètica, activitat intergeneracional, per a infants a partir de 3 anys. Amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia

Exposició "Rebels amb causa"
Del 4 al 31 de març al vestíbul de la Biblioteca
Selecció de llibres i pel·lícules de dones que han fet història desafiant els convencionalismes socials en un món liderat per homes.


 LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura dels Barrufets
Aquest mes, amb la lectura del llibre Les Bruixes de Soledad Candel, de Mercedes Garín i Trinidad López. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimarts 5 de març a les 18.30 h 
                                                 
Club de lectura fàcil
Trobada del Club de lectura fàcil, amb la lectura de Sindbad el Mariner. Organitza: Biblioteca i Oficina de Català.
Dimecres 20 de març a les 11.30 h

Club de lectura d’adults
Reunió mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes, El tío Petros y la conjetura de Goldbach, d’Apóstolos Doxiadis. A la sala gran del Castell.
Dissabte 30 de març a les 11 h

Club de lectura Els Buscallibres
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre triat. Aquest mes amb els clàssics a través del còmic i La porta entre els mons, de Jorge García i Pedro Rodríguez. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimecres 27 de març a les 18.30 h