dissabte, 29 de setembre de 2018

Agenda d'octubreDimecres 3 d’octubre a les 18.30 h

Projecció del documental La cançó censurada. Col·laboració amb la CAL dins dels actes del Correllengua. A la Sala d’Actes del Castell.

Dimarts 16 d’octubre a les 17.30 h
Contes cantats i parlats, l’Esquirol Pinyol a càrrec de Sara Genovant. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Divendres 19 d’octubre a les 18 h
Bibliolab: Taller de ciència. Muntanyes russes per a bales. Per a infants a partir de 8 anys. Cal inscripció prèvia.

Dijous 25 d’octubre a les 18 h 
Conte de la Castanyera a càrrec de Sara Genovart. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Per a públic familiar.

Dimarts 30 d’octubre a les 18 h 
 Ase, quina carbassa!, taller on coneixereu tot sobre la carbassa. Al final us podreu endur la vostra carbassa de Halloween. Per a famílies amb infants a partir de 5 anys. Cal inscripció prèvia. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal portar una carbassa abans del taller.


LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura dels Barrufets 
Reunió informativa i inscripcions del Club de Lectura dels Barrufets. Adreçat a infants de 6 a 8 anys. A la Sala Gran del Castell. 
Dimarts 2 d’octubre a les 18.30 h 

Club de lectura dels Buscallibres
 
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre escollit. Aquest mes El lladre d’entrepans, de Patrick Doyon. 
Dimecres 24 d’octubre a les 18.30 h

Club de lectura fàcil 
Trobada del Club de lectura fàcil amb la lectura del llibre Molt soroll per res, de William Shakespeare, adaptació de Núria Constants. Organitza: Biblioteca i Servei Local de Català. 
Dimecres 17 d’octubre a les 11.30 h

Club de lectura d’adults 
 Espai de trobada mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes La senyora Dalloway de Virginia Woolf. Amb la col·laboració de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord. A la Sala Polivalent de la Biblioteca.
Dissabte 27 d’octubre a les 11 h

1 comentari:

nikkisa889 ha dit...

There are some interesting time limits in this article however I don’t know if I see all of them center to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as nicely online casino slots