dimecres, 7 de juny del 2017

Última sessió del Club de lectura dels Barrufets

Ei! Ja estem al juny i dimarts dia 6 va tenir lloc l'última sessió del Club de Lectura dels Barrufets, aquest mes hem llegit el llibre La llista d'aniversari d'Anna Mansoconte que ens narra la història d'una nena que l'endemà de reis ja comença a fer la llista de coses que vol que li regalin per l'aniversari. I això que encara li falten uns quants mesos per fer els anys! 
Naturalment les primeres coses que escriu a la llista són les que s'han descuidat de portar-li els reis. Aquest any, però, el pare i la mare li han dit que a casa ja no hi cap res més i que ha de demanar regals que no s'hagin de guardar. La nostra protagonista haurà de rumiar i pensar que apuntarà a la seva llista d'aniversari.


Els nostres Barrufets han hagut de rumiar, pensar, endevinar, buscar però sobretot han hagut de transformar-se en veritables cuiners i ajudar a la nostra protagonista a preparar una festa d'aniversari inoblidable. A sota us deixem una mostra de la festa tan bonica que vam celebrar. Esperem que us agradi! I us convidem que feu una llista d'aniversari tan especial com la de la nostra protagonista, i que pels vostres aniversaris demaneu coses que no ocupin espai, experiències i coses originals que us agradarien fer.