dilluns, 28 de novembre del 2011

I Concurs de rebosteria a la Biblioteca de Pallejà

El proper dia 20 de desembre tindrà lloc a la Biblioteca la celebració del I Concurs de rebosteria, on tots els participants portaran diferents postres. La inscripció s'haurà de fer abans del 16 de desembre. Us hi esperem!


I CONCURS DE REBOSTERIA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

1. Requisits per als participants:
Hi podran participar tots els veïns i veïnes de la localitat de Pallejà.

2. Productes admesos:
El concurs queda obert a tot tipus de postres, pastissos, dolços… No s’acceptaran postres precuinades.

3. Inscripció
Els participants hauran d’inscriure’s abans del divendres 16 de desembre a la Biblioteca de Pallejà

4. Forma i lloc de presentació
El plat preparat s’haurà de presentar el dimarts 20 de desembre a les 17.30h a la sala infantil de la Biblioteca, per a la seva degustació i assignació dels tres premis guanyadors. Finalment compartirem les postres amb els assistents al concurs.

5. Procediment
A cada participant li assignarem un número, el qual es posarà en els seus plats. D’aquesta manera mantindrem la identitat dels cuiners de cada plat a l’anonimat.

6. Nomenament del jurat
El jurat estarà format per quatre infants d’entre 8 i 12 anys que formen part del Club de lectura infantil I juvenil de la Biblioteca de Pallejà.

7. Els premis
El jurat, conjuntament amb l’equip de la Biblioteca, lliurarà tres premis relacionats amb la rebosteria. Hi haurà també un obsequi per a tots els participants.

8. Drets i obligacions
El fet de participar en el concurs suposa l’acceptació de les bases presentades, així com la decisió del jurat. Qualsevol incidència no prevista serà resolta per l’equip de la Biblioteca i el jurat.