divendres, 27 de setembre de 2019

Agenda d'octubre


ACTIVITATS D’OCTUBRE

Dimecres 16 d’octubre a les 17.30 h
Conte per a nadons En el fons... el mar!, a càrrec de Moi Aznar. Un espectacle per endinsar-nos nedant al fons del mar amb llums, colors, cançons i molt més. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Dimarts 22 d’octubre a les 18 h
BiblioLab Creació d’històries amb LEGO, un taller per deixar volar la imaginació, a càrrec d’Edukem-nos. Per a infants de 6 a 8 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

Divendres 25 d’octubre a les 18 h
L’Hora del conte amb el conte de La castanyera, a càrrec de Contents contem contes cantant. Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Dimecres 30 d’octubre a les 18 h
Xerrada "Consells per cuidar la teva salut mental" a càrrec de Beatriz Vieito, Treballadora Social de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord i l’Ana Guinaldo, psicòloga de l'Associació. A la sala gran del Castell.
LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura dels Barrufets
Reunió informativa del Club de lectura dels Barrufets. Adreçat a infants de 6 a 8 anys. A la sala gran del Castell.
Atenció! Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la reunió. Si els inscrits superen el nombre de places es durà a terme un sorteig.
Dimarts 8 d’octubre a les 18.30 h

Club de lectura fàcil 
Trobada del Club de lectura fàcil, amb la lectura d’Invasió subtil i altres contes, de Pere Calders, dins dels actes del Correllengua.  Organitza: Biblioteca i Servei Local de Català.
Dimecres 23 d’octubre a les 11.30 h

Club de lectura d’adults
Reunió mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes, L'Ombra de l'atzavara, de Pere Calders, dins dels actes del Correllengua. A la Sala gran del Castell.
Dissabte 26 d’octubre a les 11 h

Club de lectura Els Buscallibres 
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre escollit. Aquest mes, No llegiré aquest llibre, de Jaume Copons. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimecres 30 d’octubre a les 18.30 h

Agenda d'octubre