dilluns, 28 de gener de 2019

Agenda de Febrer

Dimecres 13 de febrer a les 17.30 h
Conte de nadons, La granja menuda, a càrrec de Cia Patawa. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.


Divendres 15 de febrer a les 18 h 
Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria, a càrrec d'Eva Gonzàlez. Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Dimecres 20 de febrer a les 18 h 
Si estàs a 1er de la ESO i t’agraden els àlbums il·lustrats, vine a viure una experiència al voltant de la lectura amb DEBAT A BAT, El que dius i no dius, a càrrec de la Biblioteca. A la Sala Polivalent de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia


Dimarts 26 de febrer a les 18 h
Taller de màscares, a càrrec de la Biblioteca.  Per a infants a partir de 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia


LES ACTIVITATS DE SEMPRE


Club de lectura dels Barrufets       
Aquest mes, amb la lectura del llibre Viure amb la Hilda, de Bel Olid i Mercè Canals. A la Sala Infantil de la Biblioteca.               
Dimarts 5 de febrer a les 18.30 h                                                 

Club de lectura fàcil 
Trobada del Club de lectura fàcil, amb la lectura d'El temps de les cireres, de Montserrat Roig. Organitza: Biblioteca i Oficina de Català.
Dimecres 20 de febrer a les 11.30 h 


Club de lectura d’adults
Reunió mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes, Algú com tu, de Xavier Bosch. A la sala gran del Castell.
Dissabte 23 de febrer a les 11 h


Club de lectura Els Buscallibres 
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre triat. Aquest mes amb Xala va!, d'Anna Fité. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimecres 27 de febrer a les 18.30 h