dimecres, 3 de juliol del 2013

Què llegir aquest estiu? Recomanacions de contes per als més menuts

Us presentem una selecció de llibres infantils per als més menuts, especialment recomanats per a nens i nenes de 2 a 5 anys, són genials i molt divertits, d'aquells contes que temps després encara recordaran ells i també vosaltres:


EL PORQUET PING PONG 
CHURCH, CAROLINE
Els animals de la granja de la pomera no saben que fer amb el porquet Ping-pong. Se li ha ficat al cap que vol volar per ajudar-los a fer les feines del corral, i sempre la fa ben grossa! Però aleshores als animals se’ls acut una idea. Què pot fer? Serà prou bona perquè el Ping-pong posi seny? Una divertida història d’animals en un corral.

BONES NOTÍCIES, MALES NOTÍCIES 
MACK, JEFF
Dos amics, un ratolí i un conill, decideixen aprofitar el meravellós dia assolellat per sortir a fer un pícnic: bones notícies! Però de sobte es posa a ploure: males notícies! El conill porta un paraigües: bones notícies! Però el vent s'emporta el paraigües amb el ratolí: males notícies! Un llibre simpàtic i d'allò més divertit!



EL TIGRE QUE VA VENIR A BERENAR 
KERR, JUDITH
«La Sofia va obrir la porta i va veure un tigre gran i pelut, tot ple de ratlles. El tigre va dir: –Perdoneu, però tinc molta gana. Que em convidaríeu a berenar amb vosaltres? La mare de la Sofia va dir: –Oh i tant! Passa, passa…». Què passaria si un tigre vingues a berenar a casa teva? Amb aquesta història ho descobriràs...




LA GRAN ORQUESTRA DEL BOSC 
GENECHTEN, GUIDO VAN
A la primavera, si t’aixeques d’hora, pots sentir com els músics de la Gran Orquestra del Bosc van afinant. En despuntar el dia, el director d’aquesta orquestra fa un senyal i comença el concert.