dimarts, 11 de juny del 2019

"El far" al club de lectura d'adults de la Biblioteca de Pallejà amb Maria Carme Roca

Dissabte 8 de juny els lectors del club de lectura de la Biblioteca de Pallejà vam poder conversar amb la nostra autora de capçalera, Maria Carme Roca, sobre la seva darrera novel·la El far, guardonada amb el Premi Prudenci Bertrana 2018. La trobada va ser possible gràcies al programa Lletres en Viu de la Institució de les Lletres Catalanes.








A la tertúlia vam parlar sobre diferents aspectes de la novel·la, sobre els seus personatges, l'estructura narrativa, el procés d'escriptura, d'on va sorgir la idea, etc.

L'acció de El far transcorre a l'Illa de Buda, a les terres del Delta. Amb aquest teló de fons i amb el far de l'Illa de Buda com personatge vertebrador de la trama, el lector anirà descobrint i composant la història de quatre generacions de la família Vidal.
Podem dir que els lectors hem gaudit molt de la novel·la i encara més de retrobar-nos amb la Maria Carme per comentar-la.


Si encara no l'heu llegit, us recomanem la lectura, veureu que us agafaran ganes de viatjar a les terres de l'Ebre a descobrir els indrets que apareixen a la novel·la.