dissabte, 8 de juny del 2019

Agenda de juny


Imatge estreta de Freepik.com

                                     
Dimecres 5 de juny a les 17.30 h
El conte Amb bogeria a càrrec de Sandra Rossi. Per a infants de 0 a 3 anys. Cal inscripció prèvia. A la sala infantil de la Biblioteca.

Dimecres 5 de juny a les 19 h
Presentació del llibre Escopir al fang (Redempció) de Jordi Roig. Comptarem amb la presència de l’autor i la participació de Jordi Boladeras, tècnic de l’Oficina de Català de Pallejà. La lectura dels poemes anirà a càrrec de Cristina Company, poeta, i del mateix autor. A la sala polivalent de la Biblioteca.

Divendres 7 de juny a les 18 h 
Aquest conte és una canya a càrrec de Cia Patawa. Per a públic familiar. A la sala infantil de la Biblioteca.

Dimarts 11 de juny a les 18 h
Taller familiar i presentació del llibre Magia y sueños de amor. A càrrec de Meritxell Palou, autora del llibre.  A la Sala infantil de la Biblioteca. Per a públic familiar.

Dimarts 18 de juny a les 19 h
Presentació del llibre Els límits del Quim Porta, de Josep Pedrals, amb la participació de Jordi Boladeras tècnic de l’Oficina de Català de Pallejà. A la sala polivalent de la Biblioteca.

Dimecres 26 de juny a les 18 h
Si ets jove i t’agraden els àlbums il·lustrats, vine a viure una experiència al voltant de la lectura amb DEBAT A BAT, Allò que no es veu, a càrrec de la Biblioteca. A la sala polivalent de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia

LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura d’adults 

Reunió mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes, El far, de Maria Carme Roca. Comptarem amb la presència de l’autora. Col·laboració amb la institució de les Lletres Catalanes. A la sala gran del Castell.
Dissabte 8 de juny a les 11 h

Club de lectura dels Barrufet

Sessió de cloenda. Espai per comentar i compartir la lectura del llibre triat. Aquest mes, amb la lectura del llibre En Bogo, el guillot que ho volia tot, de Susanna Isern i Sonja Wimmer. A la sala infantil de la Biblioteca.
Dimarts 4 de juny a les 18.30 h

Club de lectura dels Buscallibres
Sessió de cloenda. Espai per comentar i compartir la lectura del llibre triat. Aquest mes amb L’illa de Paidonèsia d’ Oriol Canosa. A la sala infantil de la Biblioteca.
Dimecres 19 de juny a les 18.30 h

Club de lectura fàcil
Trobada del Club de lectura fàcil, amb la lectura L’auca del senyor Esteve, de Santiago Rusiñol. Organitza: Biblioteca i Oficina de Català.
Dimecres 19 de juny a les 11. 30 h