divendres, 2 de novembre del 2018

Agenda Novembre




Dimecres 7 de novembre a les 18.30 h
Xerrada a favor del conte breu. Conversa entre Isidre Grau i Sílvia Romero. Presentació del recull de contes Pinyols madurs, d’Isidre Grau. A la Sala d’Actes del Castell.

Divendres 9 de novembre a les 18 h    Racó del conte: Especial 16è aniversari de la Biblioteca. Contes tradicionals catalans a càrrec de Moi Aznar. Lliurament dels premis del Concurs de punts de llibre i xocolatada, amb la col·laboració de Bonpreu. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Dimarts 13 de novembre a les 17.30h
Conte i taller de L’Erugueta Goluda, d’Eric Carle, a càrrec de la Biblioteca de Pallejà. Per a infants de 0 a 3 anys. Cal inscripció prèvia. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Dimecres 14 de novembre a les 18 h
Taller experimental: Un viatge de milions d’anys. Activitat on els participants realitzaran un recorregut per la prehistòria de forma didàctica.
I després podrem fer-nos un collaret o braçalet amb les tècniques que feien servir els homínids. Per a infants a partir de 8 anys. Cal inscripció prèvia. A la Sala Infantil de la Biblioteca.

Dissabte 17 de novembre a les 11 h
Xerrada sobre el càncer, amb la Marató de TV3. Ponent: Olga Diéguez Martín. A la Sala d’Actes del Castell. La 27a edició del programa es farà el diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer. 

Dimecres 21 de novembre a les 18.30 h
L’home que no volia la hac. Xerrada sobre Pompeu Fabra a càrrec de Jordi Boladeras, tècnic del Servei local de Català de Pallejà. Especial Any Pompeu Fabra. A la Sala d’Actes del Castell.

LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura dels Barrufets         
Aquest mes amb la lectura del llibre On és el llibre de la Clara?, de Lisa Campbell. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Dimarts 6 de novembre 18.30 h                                                  
Club de lectura fàcil                                                                                    Trobada del Club de lectura fàcil amb la lectura del Llibre de les bèsties,  de Ramon Llull, adaptació de M. Pia Ona Verger Fransoy. Organitza: Biblioteca i Servei Local de Català. Dimecres 14 de novembre a les 11.30 h
Club de lectura d’adults   
Espai de trobada mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes, S’ha acabat, de Maite Moreno,  guanyadora del IX Premi Literari Delta 2017-18. Comptarem amb la presència de l’autora.  A la Sala Gran del Castell.
Dissabte 24 de novembre a les 11 h

Club de lectura Els Buscallibres
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre escollit. Aquest mes, L’Agni i la pluja, de Dora Sales. A la Sala Infantil de la Biblioteca.
Dimecres 28 de novembre a les 18.30 h