dimarts, 10 de setembre del 2019

Agenda de Setembre








Dimecres 18 de setembre a les 18 h
Si tens entre 12 i 16 anys i t’agraden els àlbums il·lustrats, vine a viure una experiència al voltant de la lectura amb DEBAT A BAT, Allò que no es veu, a càrrec de la Biblioteca. A la Sala Polivalent de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia


Divendres 20 de setembre a les 18 h
Contacontes infantil, El senyor Riu, un conte que vol apropar el riu i el cicle de l’aigua a nens i nenes, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient. Per a infants de 4 a 7 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca.


Dimecres 25 de setembre a les 17.30  h
Conte per a nadons Piu!, a càrrec de Sherezade. Un espectacle per descobrir un món ple de sons, textures i olors. Per a infants de 0 a 3 anys. A la Sala Infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.


Divendres 27 de setembre a les 18 h 
L’Hora del conte a càrrec de Contents contem contes cantant. Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca.




LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura dels Buscallibres
Reunió informativa del Club de lectura dels Buscallibres. Adreçat a infants de 9 a 12 anys. A la sala gran del Castell.
Atenció! Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la reunió. Si els inscrits superen el nombre de places es durà a terme un sorteig.
Dimecres 25 de setembre a les 19 h

Club de lectura d’adults
Reunió mensual per compartir la lectura escollida. Iniciem la temporada amb El fill de l’italià, de Rafael Nadal. A la Sala gran del Castell.
Dissabte 28 de setembre a les 11 h