dijous, 5 d’octubre del 2017

Activitats d'octubre


Divendres 6 d’octubre a les 18 h
El ratolí Pérez, conte inclusiu en llenguatge de signes a càrrec de Ginjoler. Per a públic familiar. A la Sala Infantil de la Biblioteca

Dimecres 11 d’octubre a les 17.30 h
La medusa perduda conte per nadons a càrrec d’Eva González. Per a infants de 0 a 3 anys. Cal inscripció prèvia. A la Sala infantil de la Biblioteca.

Dijous 19 d’octubre a les 19 h
Presentació de la novel·la Playa de poniente de Lola Gutiérrez. Comptarem amb la presència de l’autora i l’acte serà presentat per Jordi Izquierdo, director del programa de ràdio La Cinemoteka de Rsk Ràdio. A la Sala d’Actes del Castell.

Dijous 26 d’octubre a les 19 h
Presentació de Penn Station d’Alfredo Segarra. En aquesta ocasió l’autor ens sorprèn amb un DVD format per 16 textos acompanyats d’il·lustracions i fotografies. A la Sala d’Actes del Castell.


LES ACTIVITATS DE SEMPRE

Club de lectura els Barrufets
Aquest mes amb la lectura del llibre El senyor Magnòlia de Quentin Blake. A la Sala Infantil de la Biblioteca. 
Dimarts 3 d’octubre a les 18.30 h

Club de lectura fàcil
Trobada del club de lectura fàcil amb la lectura del llibre El Comte de Montecristo d’Alexandre Dumas. Organitza: Biblioteca i Servei Local de Català.
Dimecres 18 d’octubre les 11 h

Club de lectura d’adults 
Espai de trobada mensual per compartir la lectura escollida. Aquest mes Nora Webster de Colm Toibin.
Dissabte 28 d’octubre a les 11 h

Club de lectura Els Buscallibres
Espai per comentar i compartir la lectura del llibre escollit. Aquest mes El barret prodigiós i la barraca de monstres de Pere Calders. 
Dimecres 25 d’octubre a les 18.30 h


TALLER D’ESCRIPTURA NARRATIVA AMB ULLS DE DONA
Dissabtes 7, 14 i 21 d’octubre, i 4, 11 i 18 de novembre d’11 a 13 h a la Sala Gran del Castell

Amb motiu de la IX edició del Premi literari Delta per a dones, la Regidoria d’Igualtat i la Biblioteca organitzen aquest taller d’escripura impartit per Laia López Manrique. Adreçat a dones majors de 18 anys. Inscripcions a la Biblioteca o a la Molinada (Regidoria d’Igualtat).