dimarts, 17 de març del 2015

Recital "Cloc! i altres sons"

El proper divendres 20 de març a les 8 del vespre, el Castell de Pallejà acollirà la representació de l'espectacle "Cloc! i altres sons". Una vetllada poètica i musical a càrrec d'August Bover i Eulàlia Ara.

L'espectacle combina diversos llenguatges artístics com la poesia, la música i el cant. Produït pel Taller de Vora Mar, es basa en la poesia d’August Bover –amb textos que van des del joc lingüístic fins al lirisme- i en la música i el cant de la violoncel·lista i soprano Eulàlia Ara.

La primera part explora aspectes lúdics de la llengua catalana, en la línia de la poesia de traves -que a França popularitzà l’històric grup “Oulipo”-, amb poemes extrets del llibre Cloc! La segona part és dedicada al llibre Terres de llicorella. Imatges del Priorat, un homenatge a la pagesia -escrit en la forma epigramàtica japonesa de la tanka- que mostra el pas de les estaciona en l’esmentada comarca; inclou el cicle de cançons Terres de llicorella, musicades per Manuel Garcia Morante per a soprano i violoncel.

L'activitat ha estat organitzada per la Biblioteca de Pallejà i el Servei Local de Català, amb motiu dels actes de presentació de la nova edició del Voluntariat per la Llengua.