dijous, 24 de març de 2011

Trobada del Club de Lectura Infantil


L'ESCOLA ESTRAMBOTA

El proper dimecres 30 de març de 2011 a les 18.30h tindrà lloc la segona Trobada del Club de Lectura Infantil i Juvenil de la Biblioteca, on comentarem el llibre "l'escola Estrambota" de l'Imma Monsó. Maria Camescames i en Brutus Castanyer s'avorreixen a l'escola i estan cansats de les mateixes rutines. Un dia descobreixen que hi ha una escola molt especial que es diu l'escola estrambota, i que es tot el contrari d'una escola convencional, en aquesta escola no es posen deures, no hi ha normes, els alumnes no son nets ni polits i al menú de migdia només hi ha postres.
Què els passarà a la Maria Camescames i en Brutus Castanyer?
Si ho vols descobrir hauràs de llegir el llibre.


 

L'autora 
L'Imma Monsó i Fornell va néixer a Lleida al 1959. Va estudiar Filologia Francesa a la Universitat de Barcelona, més tard, es va especialitzar en lingüística aplicada a les Universitats de Estrasburg i Caen. Durant un temps va exercir com a professora d'institut, però després va substituir aquesta feina per la de l'ensenyament de llengües estrangeres.
Com a narradora va començar la seva trajectòria guanyant el premi Ribera d'Ebre de 1996 amb el llibre de contes Si és no és, publicat per l'editorial Mèdol. Imma Monsó és autora de novel·les per a adults que han obtingut un gran èxit de públic i de crítica, a més de guanyar nombrosos premis. També col·labora a diversos mitjans de comunicació. És autora, entre d'altres, de No se sap mai, Com unes vacances, Tot un caràcter, Marxem, papà. Aquí no ens hi volen, Millor que no m'ho expliquis.

1 comentari:

... ha dit...

Segur que va ser tot un èxit!
I quin bloc més xulo, us anirem seguint des de Sallent!