Infantil

Benvinguts a l'apartat INFANTIL del nostre blog. Aquí podreu trobar tota mena d'informació adreçada als més petits: les activitats que es realitzen a la Biblioteca, recomanacions per edats, les novetats que ens van arribant i moltes coses més d'interès per als infants. Desitgem que us agradi.


S’acosta el bon temps i amb ell les vacances i el temps lliure. A continuació us presentem una selecció de llibres infantils que de ben segur us faran passar una bona estona!


NO HE FET ELS DEURES PERQUÈ...
CALÌ, DAVIDE

“Quantes excuses hi ha per no fer els deures? Sempre pots dir que uns rèptis gegants van envair el teu barri, o que uns follets et van amagar tots els llapis. I fins i tot pots explicar que aquell petit problema que vas tenir amb les plantes carnívores…”

EXCUSES ORIGINALS  I EXTRAVAGANTS

I*CAL

EL DIA QUE LES CERES DE COLORS VAN DIR PROU
DAYWALT, DREW

“Les ceres de colors d’en Duncan s’han rebel·lat i ho han fet escrivint una sèrie de cartes al seu propietari. Cada cera li fa una queixa concreta, la de color vermell se sent explotada, la blanca se sent ignorada, la negra té una crisi d’identitat... i així, una a una, es van manifestant i van mostrant la seva preocupació o el seu desig més íntim.”


ÀLBUM IL·LUSTRAT, DIVERTIT I SORPRENENT


Y*DAY
ARIIBA EL SR. FLAT!
COPONS, JAUME

"Ep, Hola! Sóc l’Agus Pianola. Tu no ho sabies, però tard o d’hora ens havíem de fer amics! Fins fa poc jo era un nen relativament normal: anava a l’escola, perdia redaccions, tunejava pizzes... Però el dia que vaig conèixer el Sr. Flat tot va canviar. Ah, és clar, encara no saps qui és el Sr. Flat, oi? Només et diré que és un monstre i que d'ençà que es va instal·lar a la meva habitació el món no tan sols és més divertit, també és un lloc millor. Millor, però amb un munt Ddembolics!"


MONSTRES, SORPRESES I DIVERSIÓ

I**COP
L’INVETOR DESPISTAT
PRATS, JOAN DE DÉU

“¿I si cada vegada que ensopegues és perquè algú invisible t’ha fet la traveta? Això és el que sospita l’inventor despistat, protagonista d’aquesta història. ¿I per què algú hauria de fer una cosa així? Per passar-s’ho bé? O potser... per avisar-nos que som uns badocs! Això és el que vol esbrinar l’inventor despistat amb el seu nou invent: un detector de follets. Segons la tradició, els follets són uns dimoniets ben trapelles... Però, això és veritat? L’inventor despistat procurarà descobrir si els follets són unes criatures entremaliades… O potser no ho són…?”


HUMOR, INVENTS I MISTERI

I**PRA
EL TESORO DE BARRACUDA
CAMPOS, LLANOS

“Chispas, un grumete de once años, cuenta en esta novela las aventuras que vive a bordo del Cruz del Sur, el navío del capitán Barracuda, en busca del tesoro del legendario Phineas Johnson Krane. El pirata Krane había dejado enterrado un libro donde daba pistas sobre el paradero de sus riquezas...”

PIRATAS, TESOROS Y AVENTURAS

I***CAM